Etten-Leur 26-11

De tweede zondag reisde we af naar het Brabantse Etten-Leur. Deze keer lieten we ons rijden door Peter van Wintours. Gezellig met 26 pieten, waaronder 2 foto/filmpieten. Al snel gingen de lekkernijen van voor naar achter in de bus en werd er al flink ingezongen.

Rond 11.30 arriveerde we in een rustig winkelcentrum. Na wat bellen en zoeken werd de contactpersoon gevonden. We konden in een leegstaande winkel pauzeren, goed verzorgd met fris en koekjes.

Het eerste setje was een verken ronde door de winkelstraat waar we al snel een oliebollenkraam spotten. Daar gingen we later nogmaals langs om het oliebollenlied te zingen. Bij het tweede setje werd het alsmaar drukker. Ook Sinterklaas met zijn strooipieten liep in het winkelcentrum en danste mee op onze mooie klanken.

Het publiek en wij genoten met volle teugen. De weergoden waren ons deze dag goed gezind. Niet te warm, niet te koud en vooral droog. Na een uitgebreide fotosessie (te zien hier op de site) zochten we de bus weer op en gingen we moe en voldaan na dit tweede weekend weer naar huis.