Intocht Sinterklaas 18-11

Om 5:00 ging het Pietenhuis al van het slot. Koffie gezet en de pietenpakken klaar gehangen.

om 05:30 kwamen de eerste pieten om om te kleden en de instrumenten in te blazen. Er lag in de kleedkamer een grote enveloppe met een brief, en voor iedere piet een presentje. Een succes kaartje met een Geluks-Sinterklaasje. Dank je wel onbekende schenker.

Rond 07:15 vertrokken we naar Scheveningen. Daar stapten we op de pakjesboot en voeren naar open zee. Het was erg nat en woelig op de baren. Al snel kwamen er allemaal bootjes om onze boot heen varen. Al de kleine kinderen en grote kinderen genoten van onze eerste sinterklaasliedjes. Rond 11:00 gingen we live op TV West en voeren we richting de haven. Wat stonden er veel kinderen in de regen op ons en Sinterklaas te wachten.

Na een heerlijke lunch reden we naar het Lange Voorhout om de Dennenweg en de Frederiksstraat te verblijden et onze muziek en dans, alweer in de regen. Na een pauze met vooral heerlijke warme chocmel, gingen we voor de laatste set richting de Frederiksstraat waar we kinderen vermaakten in afwachting van de Sint. In optocht naar de Lange Voorhout. Al met al een gezellige natte lange dag.

Dankzij MacEntertainment een leuk filmpje via TikTok:

https://www.tiktok.com/@macentertainment070/video/7302775201320717600?is_from_webapp=1&sender_device=pc