De dag van Sinterklaas 5 december

Zoals al vele jaren gingen we al vroeg naar Den Haag, eerst de Helen Parkhuisschool. Buiten op het schoolplein met de kinderen en ouders wachten op Sinterklaas. Na veel dansen en springen kwam de Sint met zijn Pieten op het podium, en zat het 1ste optreden er op.

Na de koffie door naar basisschool De Ark. Superontvangst door Chester, hij loodste ons naar het schoolplein waar steeds een andere klas buiten kwam. Het hele repertoir kwam diverse keren langs. Na de 2de pauze speelden we “zachtjes” in een peuterklas. Eerst ademloos en daarna dansend genoten de kindjes en juffen.

Rond 12.30 arriveerde we bij de Dierenselaan. Onze entertainment Pieten mochten hier pepernoten uitdelen. Het publiek werd steeds meer en deed ook geweldig mee. Even een pauze bij Cafe De Witte Ruiter, altijd een gezellig weerzien.

Rond 15.00 reden we weer richting Mijdrecht, waar we waren uitgenodigd door Dylan van Gelateria Mijdrecht. Een half uurtje spelen in ons eigen dorp, vonden vele Pieten fijn. “Rommel de bommel” was de afsluiting van dit geweldige Pietenseizoen.

Dank aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt en voor alle leuke reacties. Op naar 2024.